Accomodatie

Binnenverblijven

Wij hebben ruime, lichte, zeer goed geventileerde binnenverblijven, met dag en nacht achtergrondmuziek.

Alle verblijven zijn voorzien van vloerverwarming. De verblijven zijn in tweeën verdeeld, zodat uw bulldog zelf kan kiezen waar ze gaat liggen. Aan de ene kant zien ze hun “logeermaatjes”, aan de andere kant is het rustig en kunnen ze eten en drinken.

In het jaar 2019 zijn er airco's geinstalleerd in het pension. Tijdens de warme zomermaanden blijft het heerlijk koel in de binnenverblijven. We kunnen ze ook gebruiken om de verblijven te verwarmen in de koudere maanden samen met de vloerverwarming.

Iedere bulldog krijgt bij ons een apart verblijf, alleen als er meerdere bullen van dezelfde eigenaar zijn, mogen deze, indien gewenst, in hetzelfde verblijf. Gaat hier het eten niet gezamenlijk dan kan dmv. een luikje het hok gescheiden worden.

Onze ervaring leert ons dat men jonge bulldogjes moet behoeden voor al te enthousiaste stoeipartijtjes. Dit in verband met `t nog niet volgroeid en ontwikkeld zijn van de spieren. Hierdoor is de kans op beschadiging groot, waar hij zijn hele leven last van kan hebben. Als er onder de volwassen bulldoggen onenigheid ontstaat, gaat dit al snel te ruw, waardoor ze elkaar pittig kunnen verwonden.Vandaar dat wij bullen van verschillende eigenaren in aparte verblijven laten logeren.

Wij ervaren dat de bulldog het prettig vindt als hij zijn eigen mand, oude deken, kussen, bed etc. mee mag nemen. Zo heeft hij meteen zijn eigen bekende plekje en reuk in zijn nieuwe verblijf.

De kans dat ze in het pension iets stuk bijten is iets groter dan thuis. In ons pension zijn manden en dekens aanwezig.

U hoeft geen riem mee te brengen, uw bulldog loopt los mee naar binnen en buiten.