Informatie

Contract

Door uw Bulldog bij ons in bewaring te geven geeft u blijk van uw vertrouwen in ons hondenpension. Wij op onze beurt zullen al het mogelijke doen om het verblijf van uw bulldog zo aangenaam mogelijk te maken.

U moet echter beseffen dat het pension onmogelijk uw huis en gezin voor de bulldog kan vervangen. Het kan slechts een zo veilig mogelijke opvang zijn voor uw bulldog tijdens uw afwezigheid. Zo kan het bijvoorbeeld gebeuren dat –ondanks alle zorg aan voeding- een bulldog wat magerder wordt. Wat wij hiermee willen zeggen is dat er altijd onvoorzienbare risico´s zijn en dat wij ons verplicht voelen u hierop te wijzen. Voor een aantal vervelende situaties kan het pension onmogelijk aansprakelijk gehouden worden.

Wij verzoeken u dan ook om de navolgende punten goed te lezen en daarna voor akkoord te ondertekenen.

  • De pensionhouder behoudt zich het recht voor -altijd- indien nodig diergeneeskundige hulp in te roepen voor de in bewaring gegeven hond. De kosten hiervoor zijn voor de eigenaar van de bulldog.
  • De pensionhouder kan nimmer aansprakelijk worden gesteld voor inbraak, vandalisme, ziekte, verwonding of dood van het in bewaring gegeven dier.
  • De eigenaar verplicht zich zijn hond op de daarvoor afgesproken datum af te halen en bij eventuele verhindering dit tijdig te berichten.

Indien uw bulldog niet binnen veertien dagen na afgesproken datum opgehaald is, geeft de eigenaar hiermee te kennen er afstand van te hebben gedaan. De kosten van pension, plaatsing elders of eventuele euthanasie blijven voor rekening van diegene die de hond in bewaring heeft gegeven.

Download hier een te ondertekenen contract.